Categories
Jämförelser

Apple vs Samsung

Samsung S8+ i kampen med iPhone

Alla jämförelser som görs mellan Samsung S8+ och iPhone 8+ verkar vara gjorda av de som håller Samsung som favorit. På massor av sajter på nätet kommer du finna antingen mera information om Samsungmodellen eller så är det bara den som har getts en poängbedömning. Här handlar det också om att Samsungs modell får mera specifika detaljer skrivna om sig. Detta kan exempelvis ses många gånger rörande kamerans kraft i megapixlar. Vid raden för Samsung står det då 12 megapixels, medan det i raden för iPhone bara står att det finns en kamera. Gör då detta dessa jämförelser rättvisa? Nej, naturligtvis är det som vanligt oftast en försäljare som står bakom dessa för att få mera besökare till sin webbutik.

Hur ska du då veta vilken mobiltelefon som egentligen är bästa av dessa två? Ja, det första du ska fråga dig är naturligtvis vad det är du söker. Hur mycket kraft behöver du i din mobiltelefon? Något som är ganska så säkert är att både dessa märken och modeller har den kraft de flesta behöver och mer därtill. Trots allt så är det ju bara en mobiltelefon som det talas om, även om detta har blivit en dator för många människor idag. Den andra viktiga frågan är naturligtvis vilken tillverkare du har störst förtroende för? Är detta Apple eller Samsung? Vilken användarmiljö gillar du att jobba i, eller surfa i? Blir detta iOS som finns i iPhone, eller är du en av de många som föredrar Android som operativsystem?

Gånger då iPhone slår Samsung med hästlängder

Om det är så att du söker en mobiltelefon som har massor av inbyggd plats för alla dina program, filer, filmer, musik och foton. Ja, då är valet helt klart iPhone. Här kommer du att få en mobiltelefon med 256 GB lagringsplats, medan Samsung S8+ enbart erbjuder 64 GB. När det sedan kommer till Ljud och bild samt grafik, kommer Apple som alltid varit bäst på detta att vara en vinnare. När du dock ser till de kompletta detaljerna och de funktioner som finns samt designen, så kommer du snart inse att Samsung mobiltelefon helt enkelt är den modell som erbjuder mest. På den svenska marknaden är det dock Apple och deras modeller som anses stå högst i kurs. Ser du till den internationella marknaden, syns det tydligt att Samsung är den klara vinnaren.