Categories
Nyheter

Samsung släpper S8+ Gold Elite

Mobiltelefon för de rika

Varför det egentligen skulle finnas mobiltelefoner som riktar sig mot de som har mera pengar än andra är verkligen snett, men så är det faktiskt idag. Nu kommer detta inte alls att vara så uppseendeväckande, utan detta gäller egentligen alla olika produkter som idag finns på marknaden. Vissa modeller riktar sig till de med pengar, medan andra får nöja sig med mindre lyx i fickan eller handväskan. Detta är något som Samsung tagit fast på i sin kollektion av mobiltelefoner. Den sista serien där mobiltelefonerna har haft namn som S6, S7 och den sista S8 som också finns i plusversioner har uppmärksammats mycket på marknaden. Nu har S8+ i denna serie kommit ut för de som har massor med stålar de vill slänga ut på en mobiltelefon. Samsung S8+ Gold Elite har kommit ut.

Egentligen fanns det ingen Gold Elite S6+, men den kom ut i ett dyrare utförande som kallades för Gold Ultimatum. Hur som helst har Gold Elite funnits tidigare i S7+ modellen, och nu i dagarna släppts i versionen S8+. Här får du då en superlyxig nalle, men är det verkligen något som är värt priset? Får du något extra mer än utseende och material? Nä, det får du inte. Här handlar det om att slänga ut mellan 35000-40000 kronor på en mobiltelefon som du helt enkelt kan köpa med alla funktioner i en billigare version. Nu kommer inte denna mobiltelefon vara skapad och tillverkad för den svenska marknaden, utan här handlar det om den asiatiska mobiltelefonmarknaden. Kanske är det så att svensken är för smart för att gå på detta dravel.

Vad är det som får någon att köpa en mobiltelefon i 24K guld?

Ja, om du ska vara den som lyssnar på Samsung som tillverkare så kommer det att finnas många fördelar med denna mobiltelefon. Naturligtvis kommer den största att vara dess begränsade upplaga, samt att de också säger att bättre teknologi har använts för knappar och detaljer som slits. Några nya funktioner i själva mobilen får dock inte köparen. Vad är det då egentligen som får folk att köpa dessa modeller och versioner av Samsung mobiltelefoner? Först och främst är det så att Samsung har ett mycket starkare fotfäste i Asien än de har i Norra Europa. Detta kan då vara en anledning till att det finns ett större antal presumtiva köpare. En annan stor anledning är att de med pengar i denna världsdel är mycket för att visa upp sig och sin funna rikedom.